Barry Agterberg – Voorzitter
Ik ben Barry en samen met Silvia en onze drie kinderen wonen we in Vleuten. Ik werk in twee evenementenlocaties in Rotterdam en heb tevens een eigen bedrijf in verhuren verkoop van licht-, geluid- en videotechniek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en doe ik aan Crossfit en hardlopen.
In 2017 ben ik lid van de OV geworden en sinds het schooljaar 2019/2020 ben ik Voorzitter. Samen met de overige leden ondersteunen wij de leerkrachten bij de activiteiten. Spreek mij gerust aan of stuur mij een email mochten er zaken niet duidelijk zijn en / of als u vragen heeft.

Tanja Goense – Penningmeester
Mijn naam is Tanja Goense. Geboren Brabantse en vanaf mijn 19de op allerlei plekken in de wereld gewoond. Uiteindelijk geland in het prachtige Utrecht waar ik na een gezellig borrelavondje op de tennisclub Rene tegenkwam. We vonden het zo gezellig samen dat we zijn getrouwd, naar Leidsche Rijn zijn verhuist en 2 prachtige dochters hebben gekregen: Fleur en Saar.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te sporten (tennissen, hardlopen, skien, paardrijden), te reizen (sinds de meiden er zijn ontdekken we dat Europa ook prachtig is) en lekker te eten en te borrelen met vrienden. En leuke dingen doen is wat de OV doet voor de Twaalfruiter. Dit was mij niet helemaal vreemd want in het verleden mocht ik al eens bijdragen aan dit mooie team. En na een kleine periode van afwezigheid haak ik met veel enthousiasme weer aan. Tot ziens op 1 van de locaties!

Rilana Kreft – Secretaris
Mijn naam is Rilana Kreft, moeder van Elin uit groep 6F van de Boomgaarden en getrouwd met Pim.
Samen met onze lieve hond Binx wonen we in Veldhuizen – De
Meern. Ik werk 3 dagen per week bij Snappet (digitaal en adaptief onderwijs voor basisscholen.)
Sinds juni 2015 zit ik al in de OV, met heel veel plezier. En dit schooljaar ben ik secretaris van de OV. Ik heb altijd al veel geholpen in de klas en ben 5 jaar klassenmoeder geweest. Deelnemen aan de OV vind ik leuk en belangrijk, je bent zo meer betrokken bij school en het is leuk om evenementen voor de kinderen te organiseren en mee te maken. Zo hoop ik dat met mijn bijdrage alle leerlingen een fijn schooljaar zullen hebben.

Jochem Krijnen
Hallo,
Mijn naam is Jochem Krijnen en ik ben de vader van Julia Krijnen. Julia zit in groep 6 op de Tuinlanden. Ik woon op de Japansetuinlaan en werk met veel passie fulltime als Senior Accountmanager bij een ICT bedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de sportschool, hardlopen, golf (lid op de Haar),
koken, vakantie, Italie, voetbal FC Utrecht, tuinieren en familie en vrienden.
Dit is alweer mijn 4e jaar als actief lid van de Oudervereniging. Als lid ben ik verantwoordelijke en werk ik mee aan diverse activiteiten. Sinterklaas (zwarte piet ik), De kerstborrel welke ik organiseer met mede OV’s, De Parade en andere activiteiten zoals de avondvierdaagse.

Veel plezier maken en lol hebben in wat je doet zijn factoren die het zo leuk maken binnen de OV. Ook het sociale aspect van meehelpen aan het slagen van activiteiten voor de kinderen dragen eraan bij dat ik lid ben. Betrokkenheid en iets terug geven dat is toch super mooi. Je geniet enorm als ouder maar ook als OV lid als je de kinderen ziet stralen bij alle activiteiten.

Susanne Kuijer
Ik ben Susanne, getrouwd met Ricardo en moeder van Fenna en Hidde. Fenna zit sinds kort op de Twaalfruiter (locatie Tuinlanden) en gaat elke morgen vol enthousiasme naar de Rikki klas. Ik vind het heel leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij school en help graag een handje mee. Sinds dit schooljaar (2018/2019) ben ik lid van de OV. Ik kijk er naar uit om deel uit te mogen maken van het OV-team dat zich met veel passie vrijwillig inzet om er ook dit jaar voor alle kinderen weer een fantastisch schooljaar van te maken met leuke activiteiten.

Laura Spelt
Hoi! Ik ben Laura Spelt, gelukkig getrouwd met Falco en samen hebben we tweeprachtige dochters. Onze oudste dochter gaat nu voor het tweede jaar met veel plezier naar de Floddertjesklas, locatie de tuinlanden. Afgelopen schooljaar heb ik geprobeerd zoveel mogelijk in de klas mee te helpen. Dit jaar wil ik ook als lid van de OV mijn steentje bijdragen. Aan mijn dochter merk ik namelijk hoe belangrijk de feestjes op school zijn en daar wil ik graag aan meewerken!

Frank Hulsschreuder
Ik ben Frank en samen met Sanne de trotse ouders van Sep (6) en Roos (4).
Sep zit sinds begin dit jaar in groep 3 en Roos is begonnen in groep 1. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij ING waar ik mij richt op onze internationaal opererende klanten.
Op sportief gebied trap ik met regelmaat een balletje bij PVCV en sta ik met veel enthousiasme aan de lijn bij de voetbal voor Sep en de hockey voor Roos.
Sinds dit schooljaar (2018/2019) ben ik lid van de OV. Ik kijk er naar uit om deel uit te mogen maken van het OV-team dat zich met veel passie vrijwillig inzet om er ook dit jaar voor alle kinderen weer een fantastisch schooljaar van te maken met leuke activiteiten.

Alice Mason
Hi! Ik ben Alice Mason, samenwonend met Glenn en onze twee kids Sean (4) en Skye (1). Sean zit in groep 1 van de locatie Tuinlanden. Hij is dol op zijn juf en klasgenootjes van de kleine mollenklas en gaat met veel plezier naar school. We wonen sinds kort in Vleuterweide en genieten enorm van de groene omgeving en alle leuke faciliteiten voor kinderen. Hiervoor hebben we in Rivierenwijk gewoond en oorspronkelijk ben ik geboren en getogen in Utrecht (centrum).
In mijn vrije tijd houd ik erg van reizen, uit eten gaan en films/series kijken. Daarnaast hockey ik bij Zwaluwen Utrecht. Ik heb gewerkt bij diverse instanties binnen het onderwijs en werk nu als leerkracht op een tweetalige basisschool in Utrecht. Naast de pabo heb ik ook de opleiding voor remedial teacher gevolgd. Ik hoop mijn ervaring en kennis te kunnen inzetten om van de activiteiten van de ov een nog groter succes te maken.

Malka Castro Campos
Mijn naam is Malka en samen met mijn man Imre woon ik sinds 2016 in
Vleuterweide. We hebben samen twee kinderen, Walter (4 jaar, zit op groep 2 bij de Tuinlanden) en Thérèse (2 jaar). Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en woon sinds 2006 in Nederland. Ik heb toen besloten om te immigreren om met Imre samen te gaan wonen. Ik heb mijn opleiding economie in de Utrecht Universiteit gedaan en ben in 2016 gepromoveerd. Sinds 2014 werk ik bij de Nederlandsche Bank op de afdeling statistiek als beleidsmedewerker. Ik hou van koken en lezen en ik fiets graag. Ik heb mij aangemeld bij de OV zodat ik nauw betrokken blijf bij de school en daarmee bijdraag aan een goede en gezellige omgeving voor de kinderen.